+358 50 594 6288 info@nordicseal.fi

Saneeraaminen

Nestebitumipinnoitteet saneerauksiin

 

Pinnoitteemme korvaavat kaikki perinteiset bitumi- ja kermieristeet. Ne ovat kustannustehokkaita, hyvin kestäviä, elastisia ja ympäristöystävällisiä ja muodostavat hetkessä täysin saumattoman ja kosketuskuivan pinnan myös läpivientien kohdalta. Tulitöitä ei tarvita missään asennusvaiheessa.

Pinnoitteemme kestävät helposti lämpötilojen ja sään vaihtelut muotoutuen, venyen ja peittäen saumat sekä mahdolliset halkeamat. Perinteisesti käytetyt maalit, bitumi- ja kermieristeet halkeilevat rakenteiden liikkumisen ja säärasituksen takia.

Pinnoitteemme ovat nestemäisiä ja ne levitetään laajoille alueille ruiskutusyksiköllämme. Katolle tai sisätiloihin viedään ainoastaan ruiskupistooli ja siihen kuuluvat letkut. Ruiskutusyksikkö on sijoitettu pakettiautoon, joten se ei vie paljoa tilaa katualueelta tai pihalta. Levitys on nopeaa. Kaksi asentajaa levittää pinnoitettamme jopa 500- 800 m2 työpäivän aikana. Värillinen AcriSeal-viimeistelypinnoite voidaan tarvittaessa levittää jo seuraavana päivänä.

Läpivientien ja reikien paikkaamiseen ja tiivistämiseen käytetään yksikomponenttisia sivellin- ja telalevitteisiä BrushSeal- ja PatchSeal-pinnoitteitamme.

 

NordicSeal-pinnoitteilla on ylivoimaiset edut:

  • Kestävät 300-850 %:n venymisen ja palautuvat jopa 95 %:sti alkuperäiseen muotoonsa.
  • Pinnoitteet eivät puhkea helposti, hilseile eivätkä irtoa alustastaan.
  • Saumattomia, soveltuvat kaikille kattomateriaaleille.
  • Ympäristöystävällisiä, vedenkestäviä, myrkyttömiä ja haitta-aineettomia.
  • Kustannustehokkaita ja käyttäjäturvallisia.
  • Kosketuskuivia muutamassa minuutissa ja käyttökunnossa muutamassa tunnissa levityksestä.
  • Korroosiolta ja ruostumiselta suojaavia.
  • Säänkestäviä. Materiaalitakuu on vähintään 15 vuotta.

Tulitöitä ei tarvita asennuksessa!

 

Purkujätettä ja purkukustannuksia ei synny, koska vanha katemateriaali (pelti, betoni, tiili, bitumihuopa) voidaan jättää paikoilleen.

 

Kaikki pinnoitteemme ovat kustannustehokkaita ja asennamme ne nopeasti.