+358 50 594 6288 info@nordicseal.fi

Kattopinnoitteet vedeneristykseen, korroosiosuojaukseen ja läpivienteihin

NordicSealin kattopinnoitteita käytetään sekä uudiskattojen vedeneristeenä että saneerattavilla katoilla. Pinnoitteemme ovat kustannustehokkaita, hyvin kestäviä, elastisia ja ympäristöystävällisiä. Ne muodostavat hetkessä täysin saumattoman pinnan myös läpivientien kohdalta.

Kattopinnoitteemme ovat ruiskulevitettäviä. Viemme katolle ainoastaan ruiskupistoolin ja siihen kuuluvat letkut. Ruiskutusyksikkö on sijoitettu pakettiautoon, joten se ei vie paljoa tilaa katualueelta/ pihalta. Asennus on nopeaa. Kaksi asentajaa ruiskulevittää pinnoitettamme noin 600-800 m2 työpäivän aikana. Värillinen AcriSeal-viimeistelypinnoite voidaan tarvittaessa levittää jo seuraavana päivänä.

Vanhaa, olemassaolevaa katetta ei tarvitse poistaa vaan se voidaan jättää paikalleen. Katon läpiviennit tiivistetään ensin BrushSealilla ja Geotekstiilillä ja lopuksi pinnalle ruiskutetaan saumaton SpraySeal-pinnoitekerros.

NordicSeal-kattopinnoitteet kestävät erinomaisesti pohjoismaisia sääolosuhteita, rakenteiden liikkumista, UV-säteilyä ja lumen sekä jään rasitusta. Perinteiset maalit ja pinnoitteet vaurioituvat mm. rakenteiden liikkumisen takia.

TULITÖITÄ EI TARVITA MISSÄÄN ASENNUSVAIHEESSA!

NordicSeal-kattopinnoitteilla on ylivoimaiset edut:

  • Kustannustehokkaita ja käyttäjäturvallisia.
  • Elastisia. Kestävät jopa 850-1100 %:n venymisen ja palautuvat 95 %:sti alkuperäiseen muotoonsa.
  • Pinnoitteet eivät puhkea helposti, hilseile eivätkä irtoa alustastaan.
  • Saumattomia pinnoitteita. Soveltuvat lähes kaikille kattomateriaaleille.
  • Kosketuskuivia muutamassa minuutissa ja käyttökunnossa muutamassa tunnissa levityksestä.
  • Säänkestäviä. Materiaalitakuu on 15 vuotta.
  • Korroosiolta ja ruostumiselta suojaavia.
  • Ympäristöystävällisiä, vedenkestäviä, myrkyttömiä ja haitta-aineettomia.

Kattopinnoitustuotteet

Tulitöitä ei tarvita asennuksessa!

Purkujätettä/purkukustannuksia ei synny, koska vanha katemateriaali (pelti, betoni, tiili, bitumihuopa tai lämpöeristelevyt) voidaan jättää paikoilleen.